Flytthjälp i Örebro

Se våra flyttpriser här

Fastpris för normalt möblerad lägenhet

Alla möbler kommer att vara skyddade med två skydds system det menas att dom kommer att vara skyddade med filt och plastfolie

Flytt 1 rum och kök 55 Kvm, Distans inom 30 km 2 500:-

Flytt 2 rum och kök 70 Kvm, Distans inom 30 km 3 000:-

Flytt 3 rum och kök 85 Kvm, Distans inom 30 km 3 600:-

Flytt 4 rum och kök 100 Kvm, Distans inom 30 km 4 000:-

Flytt 5 rum och kök 125 Kvm, Distans inom 30 km 4 600:-

OBS Alla möbler kommer att vara skyddade med filt och plastfolie

Genom att använda detta formulär accepterar du att Flyttteam örebro lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Flytthjälp i Örebro

Vi erbjuder helhetslösningar inom flytt och flyttstäd

Att flytta är spännande och jobbigt på en och samma gång och kan leda till en hel del stress. Genom att överlåta flytten åt oss slipper du oroa dig för packning, transport och flyttstäd – vi tar hand om rubbet! Vi är stolta över att vara ett väletablerat och mångsidigt team som klarar varje flyttmoment – självklart med full försäkring, F-skattsedel och möjlighet till rot- & rutavdrag.

Professionell flyttpackning

Den största delen av flytten består av att packa ner och packa upp stort och smått i hemmet. Det här kan vi sköta åt dig i båda ändarna. Att packa inför flytten är något av en konstart då det är viktigt att ingenting går sönder. Överlåt därför hela packningen åt proffsen, då det kommer spara både på din rygg och dina ägodelar.

 

Vi kan erbjuda grundlig flyttstädning som gör ditt gamla hem som nytt igen. Vår flyttfirma ser till att huset eller lägenheten är smuts- och dammfritt och putsar fönstren helt rena igen. Genom att överlåta ditt flyttstäd åt oss kan du lugnt fokusera på din framtida bostad istället.

Flytthjälp när du kommer fram

Förutom att flytta över alla dina möbler och föremål kan vi också hjälpa till med uppackningen. Särskilt större saker, som soffor, sängar och bord måste ju hamna rätt i ditt nya hem och är väldigt tunga att bära. Visa oss var du vill att allt ska stå så packar vi upp åt dig ordentligt och tar med oss alla flyttkartonger efteråt.

Våra tjänster

Flyttfirma - Flyttteam örebro

Flyttfirma

LÄS MER HÄR
Flytthjälp - Flyttteam örebro

Flytthjälp

MER OM FLYTTHJÄLP
Flytta - Flyttteam örebro

Flytta

LÄS MER HÄR
Flyttstädning - Flyttteam örebro

Flyttstädning

MER OM FLYTTSTÄD

LÄS MER OM VÅRA TJÄNSTER HÄR!

KLICKA HÄR!

Flyttfirma med erfarenhet och försäkring

Att driva en flyttfirma innebär att ha känsla för detaljer och att kunna vara mycket flexibel. Genom att kunna erbjuda en professionell allround-service kan vi garantera att din flytt kommer att gå smidigt till. Vi har full försäkring och du kan dessutom ansöka om rot- och rutavdrag inför din flytt.

Tips och råd inför flytten

Det är viktigt för oss att du känner dig helt trygg i våra händer och därför välkomnar vi alla frågor och undringar. Kontakta oss för att få bra tips om hur du till exempel kan förbereda dig inför flytten eller att ta reda på hur vi jobbar. Vi kan ge dig en offert på alla våra tjänster och ser fram emot ett gott samarbete.